luni, 14 mai 2012

NOTD : Fast Track

Hello !!Saptamana trecuta am fost bucuroasa ca mi-au ajuns ojele comandate de pe Beauty.In.The.Bottle. Am asteptat cu nerabdare pachetul ,insa Posta Romana ne-a jucat cateva feste,intai mi-a intarziat cateva zile coletul,desi mereu il primesc in 2-3 zile ,iar a doua problema a fost mai grava.Au bruscat pachetul,care desi a fost foarte bine impachetat au reusit sa imi sparga o sticluta de oja :( Din fericire Roxana a fost foarte draguta si s-a oferit sa imi trimita alta oja,desi nu fusese vina ei,iar pe aceasta cale vreau sa ii multumesc inca o data,si in cazul in care inca nu ati ramas vrajite de ojele pe care le vinde,sa va invit pe pagina ei de facebook :
Astazi o sa va arat una prin ojele comandate.Este vorba despre China Glaze Fast Track ,din colectia Hunger Games . Este o oja deosebita si o ador ! Este un bej cu un sclipici foarte fin auriu... Desi nu este o nuanta colorata de vara o vad purtata in concediu cand voi fi pe plaja,deoarece imi aduce aminte de nisipul auriu.Am aplicat-o in 2 straturi si mi s-a parut suficient .


Iar cu ocazia asta ,va reamintesc de concurs ,unde de asemena puteti castiga 2 oje China Glaze din colectia Hunger Games .

http://allesandra24.blogspot.com/2012/05/concurs.html


11 comentarii:

bydeemakeup spunea...

Superbe :D

allesandra spunea...

Multumesc :*

Dumitrascu Florentina spunea...

si ce-a inchisa ce oja e?

CristinaT spunea...

e minunata!

allesandra spunea...

Este o oja neagra simpla iar peste am aplicat o oja sclipicioasa de la Madonna.Am mai folosit-o si aici:
http://allesandra24.blogspot.com/2011/10/notd-blue-with-sparkles.html

allesandra spunea...

Multumesc ! :)

RaLDiaconescu spunea...

super :D

allesandra spunea...

merci :)

Badita Iulia spunea...

Foarte frumos! Imi place la nebunie :)

allesandra spunea...

Ma bucur ca iti place ! :D

allesandra spunea...

Ma bucur ca iti place ! :D

Trimiteți un comentariu