joi, 23 mai 2013

NOTD : Grunge me tender !

Hello :) Nu stiu cum e la voi vremea insa la mine ploua...Si e asa de urat,incat am simtit ca trebuie sa imi aplic pe unghiute o culoare foarte deschisa care sa concureze cu norii de afara :)
Am ales sa folosesc o oja essence si anume : Grunge me tender! din colectia Floral Grunge. Este o nuanta verde menta foarte frumoasa,cu putin sidef si care atunci cand se usuca are un finish matasos.Initial am fost tentata sa aplic un top coat matifiant insa apoi m-am gandit sa nu o las asa simpla,si am folosit kitt-ul Konad,si anume noua mea placuta : m71. Sper sa va placa :)







Pentru stampilat am folosit oja de la Look by Bipa - green changer.

Iar acum vin cu o intrebare legata de participantele la concursul aniversar : ati prefera sa nu postez pozele pana la sfarsit sau sa le postez pe blog ? Si daca da,sa fac cate o postare pe zi pentru fiecare participanta sau chiar si doua intr-o postare ? 
Daca nu v-ati inscris,in continuare astept cu drag manichiurile voastre cu tema Disney la adresa de email : allesandra24@gmail.com iar mai multe detalii despre concurs gasiti in poza din dreapta!

Pupici !!!! 

26 comentarii:

misshappyandhernails spunea...

Atat oja cat si modelul de pe placuta sunt absolut senzationale. Placuta aceasta nu o detin, insa imi plac foarte mult modelele de pe ea. Iar alegerea ta a fost una minunata. Am incercat sa folosesc si eu alte oje pentru matrita..insa mie nu mi-a iesit un rezultat foarte bun. Al tau arata senzational. S-a transferat perfect modelul pe unghii. Cat despre concurs. Ar fi frumos sa postezi modelele pe blog, poate asa isi fac curaj si alte fete si vor sa participe. :) Curiozitatea este mare :D Iar postarile sa le faci in functie de timpul tau liber.

Tanase Georgia spunea...

Ce frumos este modelul; super combinatia! Referitor la concurs, poate ca e mai bine sa postezi toate pozele la sfarsit(deși mie mi se pare ok si cealalta varianta : )) Te-am lamurit, bustean, nu? : )))) Kisses, G

Dumitrascu Florentina spunea...

incantatoare

Gabriela Streche spunea...

Vai de cand imi doresc o placuta cu model pe toata unghia...acum ca m-am specializat pe stampilat unghiute vreau sa trec la pasul urmator si sa-mi fac modele pe toata unghia. Foarte frumoasa combinatia ta, imi place mult.


La intrebarea ta nu as stii sa raspund. Eu ma gandeam ca o sa faci la final o postare in care sa prezinti cate o poza de la fiecare participanta si mai multe de la castigatoare. Dar nu cred ca se supara nimeni daca faci postari separate incepand de acum.

From Meg with Love spunea...

imi place! e foarte frumoasa comibinatia.

Dia spunea...

Foarte frumoase unghiutele tale:) Imi place culoarea ojei:D

ninoleta85 spunea...

Superba manichiura :*

http://foxxynico.blogspot.ro

Carmen G spunea...

Super faine unghii ai! Iar combinatia asta e chiar tare :)

allesandra spunea...

Multumesc !Si mie imi place foarte mult rezultatul ! :)

allesandra spunea...

Merci ! :*

allesandra spunea...

Multumesc ! Cred ca am vreo 4 oje mint :))

allesandra spunea...

Merci :) Si mie imi place ce a iesit desi la inceput nu eram sigura :)

allesandra spunea...

Mie imi plac foarte mult placutele cu modele pe toata unghia :) Am cateva si mai am 2 in plan :)

allesandra spunea...

Saru`mana :*

allesandra spunea...

Merci :D Hihi,probabil o sa postez la sfarsit :D Sa vad fiecare ce imaginatie are :) Te pup

allesandra spunea...

Nu toate ojele sunt bune pentru stampilat,insa trebuie incercat.Eu mai am cateva de la flormar cu care stampilez.Am remarcat ca mai degraba merg culori inchise si eventual sidefate/cu ceva glitter :) Te pup

Camy spunea...

Ce dragute sunt ❤

Marchis Lorena spunea...

Arata foarte bine! Eu nu am rabdare in ceea ce priveste manichiura mea :( poate trece si o saptamana si eu sa nu fi purtat oja deloc.

http://lorenamarchis.wordpress.com/

maRyya spunea...

foarte dragut acest model <3

allesandra spunea...

Merci :)

allesandra spunea...

Chiar daca nu ai spune,sa stii ca am si eu zile in care desi am peste 60 de oje,parca nici una nu se potriveste in ziua respectiva,si pur si simplu le las fara oja :)

allesandra spunea...

Multumesc ! :*

Manases Andrea spunea...

Culoarea ojei este preferata mea si este absolut perfecta pentru acest sezon. Unghiutele tale arata exceptional imbracate in acesta nuanta :)

allesandra spunea...

Multumesc frumos !Esti o draguta ! :*

loving evelyn spunea...

foarte faine pozele,imi lace nuanta ojei

http://loving-evelyn.blogspot.ro

allesandra spunea...

Merci :)

Trimiteți un comentariu