marți, 4 decembrie 2012

NOTD : Twinkle again ?

Buna din nou ! :) Am revenit cu o manichiura care mie imi place asa de mult incat imi vine sa ma uit din 5 in 5 minute la unghiutele mele si imi pare rau ca nu am folosit combinatia aceasta mai repede.Pentru baza am folosit oja de la China Glaze - First Mate,care este albastrul meu preferat,iar apoi am adaugat un strat de fulgisori cu oja de la Sephora - twinkle,twinkle.Desi subtil imi place cum schimba intregul aspect al manichiurii.Sper sa va placa ...




Si dupa cum va spuneam ca ma tot uit la unghii am observat ca top coat-ul meu mi-a facut bule :( De ceva timp folosesc Kallos uscare rapida,insa nu imi place ca pe la jumatatea sticlei incepe sa faca bule si nu mai poate fi folosit.Nu ma plang pentru ca stiu ca este ieftin,insa din pacate la mine in oras nu se gaseste si trebuie mereu sa bat la cap pe careva (de obicei saraca Iguanitza e cea pe care o stresez) sa imi cumpere .Si acu intrebarea este : voi ce top coat folositi cu uscare rapida?Sau nu neaparat fast dry,dar care l-ati folosit si v-a placut in mod deosebit?
Va pup si pana data viitoare astept cu drag parerile voastre !

13 comentarii:

Josephine spunea...

Foarte frumoasa manichiura, mie-mi place tot ce-i albastru. Legat de top coat eu il folosesc pe cel Impala de la Lady's si sunt multumita de el, e aproape pe terminate si nu i s-a schimbat consistenta deloc. O sa-l recumpar cu siguranta.

PapadiileRuxandrei spunea...

Arata f bine, gand la gand! Am purtat si eu saptamana trecuta aceeasi combinatie.
Eu ca topcoat folosesc Flormar Quick Dry, dar nu pot sa ti-l recomand. Nu m-a impresionat cu uscarea rapida, iar daca iti faci vreun model pe unghii, ai toate sansele ca acest topcoat sa ti-l intinda. Cred ca are acetona in el si dizolva putin oja.

Florina Pandrea spunea...

foarte draguta oja ♥

maRyya spunea...

dragute :)

Gabriela Streche spunea...

Foarte frumoasa oja! Eu mi-am cumparat un top coat care se numeste Divine Lux (?!?!?!) de la un magazin aiurea. Pe el scrie ca e quick dry dar nu tare-mi da impresia asta insa are un luciu frumos si n-am avut probleme cu el.

RaLDiaconescu spunea...

eu tot Kalos folosesc. La mine nu a facut bule...este mai greu sa ajung sa iau produs din sticluta acum ca este pe terminate. uite un site de unde imi iau eu produse essence si kalos : www.1001cosmetice.ro
pup

Ela's Dreams spunea...

momentan folosesc sealing top coat de la Essence Fruitty si mi-am achizitionat si Essence gel-look incearca-l :)

allesandra spunea...

Chiar ma gandeam sa incerc de la essence ori gel-look ori quick dry :)

honeybunny addic7ed spunea...

Essence Gel Look mi-a facut bule de la prima folosire :( Acum folosesc Seche Vite si sunt mai mult decat multumita de el.

allesandra spunea...

Seche Vite l-am comandat dar am renuntat sa il folosesc din cauza avertismentului ...

honeybunny addic7ed spunea...

Am citit ca testele care au determinat efectele toluenului s-au realizat cu cantitati mult mai mari decat cele la care suntem expuse cand il folosim cateva minute la cateva zile.

allesandra spunea...

Nu te contrazic,dar eu sunt chiar in momentul in care imi doresc enorm un bebe si incer sa ma feresc de ce pot :)

honeybunny addic7ed spunea...

Mult succes :)

Trimiteți un comentariu