vineri, 21 decembrie 2012

NOTD : essence - walk on the wild side

Hello !! Daaaa,mai traiesc :)) Imi cer scuze pentru lunga absenta nemotivata.De fapt motivul pentru care nu am putut posta a fost ca am ramas fara aparat foto.Asa s-a gandit batranelul meu aparat sa ma lase inainte de sarbatori fara un prieten de nadejde.Insa pentru ca am fost cumintica Moshu` mi-a adus altul in schimb :) Si astazi l-am si pus la treaba.Acum o sa mai dureze un pic pana ne obisnuim unul cu celalalt.
Pentru astazi am ales o oja essence.Walk on the wild side - este un verde inchis cu particole verde deschis.Se aplica foarte usor iar din doua straturi este opaca!Mi se pare perfecta pentru aceasta perioada mai ales pentru persoanele care nu vor o oja verde puternica.




Iar astazi am avut parte de o surpriza minunata inca de cand mi-au dat ochii :D Am primit un pachetel de la Alexandra Iguanitza cu 3 tarte Yankee Candle si cateva pliculete de ceai pe care abia astept sa le incerc.Tartele mi le doream de foarte mult timp,insa transportul mi se pare cam multicel si tot am amanat.Vreau sa va zic ca daca inca nu ati incercat macar o tarta Yankee sa o faceti imediat ! Miros superb si se simte mirosul in toata casa !!

Zilele trecute a venit mami acasa si am primit multe lucrusoare dragute:cosmetice,hainute .Ati vrea sa fac o postare gen Haul?

Cam atat pentru astazi...Astept cu drag parerile voastre si va invit daca vreti sa ma urmariti si pe Instagram: ALLESANDRA24

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana minunat !

4 comentarii:

Dumitrascu Florentina spunea...

cum nu se putea mai frumoasa. o manichiura de craciun, nu faci?

allesandra spunea...

Multumesc ! Cred ca de Craciun voi purta o manichiura simpla cu rosu si auriu dar pot sa pun poze daca vrei :)

Dumitrascu Florentina spunea...

vreau, cum sa nu vreau :)

cherry queen spunea...

e superba oja... imi place tare mult.. o trec imediat pe lista de cumparaturi.. :)


pupici!

Trimiteți un comentariu