luni, 6 august 2012

Summer presents :)

Hello ! Daca in postarea de AICI va aratam pe ce am mai dat banii astazi vreau sa va arat ce am primit cadou de la mama mea.

Thank you mom,you are the best!

In primul rand s-a gandit mami sa imi mareasca colectia de oje.Si cum tot nu aveam nici o oja Essence,voila...


Incep de la cea piersicuta:119 Boho chic,112 Time for romance,125 Absolutely blue,124 Wanna say hello,120 Cookie love,105 Party princess,122 Chic reloaded :D


Apoi 2 ojele de la Essence din gama Nude glam :03-cookies&cream si 07-cafe ole si o oja de la Look by Bipa nuanta 8 green changer.

Iar pe langa oje am primit si cateva cosmetice ...


 Rimel L`oreal Double Extension Carbon Black,gloss L`oreal Glam Shine 6h nuanta 300 golden tattoo,ruj L`oreal Caresse nuanta 02 Innocent pink,another gloss Glam shine 06 Sand crystal,rimel Maybelline Falsche wimpern si doua tusuri de ochi de la Look by Bipa .
Din toate pot sa va spun ca am incercat pana acum rimelurile si sunt super incantata de amandoua(daca vreti pot face si review),gloss-urile de asemenea imi plac foarte mult,mai ales Sand Crystal -este preferatul meu ,ca si rujul Caresse 02 si tusurile de ochi care desi au o textura destul de lichida,dar este suficienta o singura aplicare .
Pe langa toate astea am mai primit destul de multe hainute,dar nu le-am postat pentru ca nu stiu daca va intereseaza neavand legatura cu produsele de infrumusetare :) Dar daca sunteti curioase eu vi le arat cu cel mai mare drag :) De asemenea daca doriti review la oricare dintre produse astept cu drag propuneriile voastre!

Va pup si va doresc o saptamana minunata !!

10 comentarii:

From Meg with Love spunea...

Foarte frumoase cadouasele! sa le folosesti cu placere!

Carmen O spunea...

sa le porti cu drag !

Gina-Ionela spunea...

ce de cadouri! sa le folosesti cu placere! :)

dalyda spunea...

sa le folosesti cu drag!

Adina Petrean spunea...

rimelul ala mov(ambalaj mov) si eu il am

allesandra spunea...

Imi place tare mult ca are periuta curbata :)

SpecialKoko spunea...

Great stuff, sa te bucuri de ele :x

allesandra spunea...

Multumesc :)

Pufa spunea...

Hello! Imi poti spune daca rimelul de la L Oreal se poate indeparta cu apa calda? L-am avut cel pe rosu, Double extension beauty tubes care se putea indeparta usor, fara demachiant si as vrea sa stiu daca si acesta e la fel.

allesandra spunea...

Buna !Cu apa nu am incercat,dar se demachiaza destul de usor.Deocamdata folosesc pentru ochi demachiantul de la Byphasse :)

Trimiteți un comentariu