miercuri, 18 iulie 2012

Pe ce am mai cheltuit banii :)

Hello !In postarea de astazi vreau sa va mai arat ce mi-am luat zilele astea poate unele lucruri o sa va atraga si pe voi :)

Bunnnn....Ieri a fost la Resita in DM si de acolo nu am plecat cu mana goala... Mi-am luat cateva oje:doua de la Miss Sporty-un mov superb si un top coat cu glitter(pe care l-am imbunatatit adaugand niste glitter in plus :P ) si inca o oja tot de la ei pentru french.Aceasta oja eu am mai avut-o si este superba.Are un glitter finut iar cu top coat peste creaza efectul de gel pe unghii.Love it!Iar ultima oja este de la L`oreal si a costat doar 9 lei .Ultimele doua oje le-am luat in nuante mai simple doarece mi-e dor de unghiile mele lungi si vreau sa le las sa creasca,si imi place sa le dau cu nuante mai nude .



Apoi tot din DM mi-am luat o lotiune de corp cu aroma de pepene care miroase DELICIOS ,si o solutie pt stralucirea parului blond.Abia astept sa le incerc pe amandoua !

Saptamana trecuta mi-a venit si coletul de la Oriflame .De acolo mi-am recomandat gelul de dus exfoliant cu zmeura si menta si un spray de corp tot din aceeasi gama,si un rimel.



Ochelarii sunt de luna trecuta dar am vrut sa vi arat pentru ca ii ador !Sunt din gama Amazonia,si mi-au placut atat de mult incat i-am comandat si sotului meu varianta masculina!Sunt lucrati frumos si se vede foarte bine prin lentile,iar sotul meu spune ca il relaxeaza la condus .In plus ai mei au cate un fluturs pe lateral care mi se pare foarte dragut !

Din Deichman mi-am luat o poseta la care imi place foarte mult materialul.Imi aduce aminte de tesaturile bunicii :) Si este destul de incapatoare,fara a fi prea mare .


Iar ultima achizitie este primul meu telefon cu android.Este vorba despre Samsung Galaxy mini 2 ,de care eu sunt foarte incantata.Imi doream de mult timp,insa nu vroiam sa dau foarte multi bani,pentru ca totusi este doar un telefon,iar eu ma plictisesc destul de repede de ele.Pe acesta l-am luat la prelungire de abonament si nu m-a ajuns foarte mult.Este foarte dragut,iar capacul de pe dos este galben,ceea ce mi se pare foarte pretty pentru vara :)Acum imi doresc si husa de cauciuc dar trebuie sa o comand de pe ebay pentru ca la noi nu se gasesc din pacate.


Mi foarte drag de el,tot cu el in mana sunt :) Inca sunt in descoperire de aplicatii,deci astept sugestii de la voi !

Cam asta ar fi ...Va astept cu drag cu pareri,iar maine sper ca voi reveni cu o manichiura realizata cu oja mov de la Miss Sporty!
Va pup si va doresc o seara minunata !

PS:Daca doriti sa ma urmariti pe Instagram,ma gasiti cu numele allesandra24 :)

16 comentarii:

bubu.andra95 spunea...

Sa le folosesti sanatoasa <3 Frumoas telefonul :D

allesandra spunea...

Multumesc !

Adelina spunea...

Dragut, sa le folosesti sanatoasa!

allesandra spunea...

Merci ! :)

Manases Andrea spunea...

Super produsele. Sa le porti si sa le folosesti cu bucurie!
Foarte frumos telefonul.

allesandra spunea...

Multumesc ! :)

nails, colours and more spunea...

sa le folosesti cu drag.
nu sunt bani cheltuiti, sunt bani investiti :D

allesandra spunea...

Da bine zici tu :D

Anda Zelenca spunea...

Nice stuff! O sa-ti schimbe viata un smart phone, mai ales daca iti verifici des e-mail-ul, Facebook-ul, blogul, etc. Eu nu mai pot fara el!:))

allesandra spunea...

Te cred :) Abia astept sa il descopar ...

RaLDiaconescu spunea...

abia astept sa vad modele cu glitterul. il am si eu si sunt in cautare de idei :D

allesandra spunea...

Sper sa postez cat de curand,ca de cand cu scoala de soferi nu prea mai apuc si imi pare rau :(

Corina Popa spunea...

Sa le folosesti cu placere!
See you soon xoxo
Follow me with Bloglovin | | Follow me with GFC | Follow me with Facebook

allesandra spunea...

Multumesc !

Simmonne spunea...

oh, stiam eu ca am vazut pe undeva top-coat-ul Miss Sporty!
Super shopping!:)

allesandra spunea...

Multumesc ! :)

Trimiteți un comentariu