miercuri, 11 ianuarie 2012

Random & NOTD ...

Hello .... Imi pare rau ca am facut aceasta pauza ,dar in week-end-ul care tocmai a trecut am fost plecata in Timisoara .Este un oras drag mie,unde revin de cate ori am ocazia .Mi-a placut ca am mai prins luminitele din centrul orasului ,care a fost foarte frumos decorat ,plus acele casute cu fel si fel de bunatati ...
Iar de acolo nu am plecat cu mana goala ,ci cu trei oje noi de la Flormar :D

 Supermatte M127
Supermatte M120
 
 Supershine 14

Imi pare rau ca nuantele de mov nu au iesit asa cum sunt in realitate ...dar am sa revin cu un review la fiecare ,si cu poze la lumina zilei .Pe langa aceste trei oje superbe ,mi-am achizitionat si top coat-ul matifiant tot de la Flormar .Il am de ceva timp pe cel de la Elf ,dar nu imi placea ,iar acum sunt curioasa cum ma voi impaca cu acesta...


Asaaaaa... iar luni cand am ajuns acasa am fost foarte fericita sa vad ca mi-au ajuns doua avize de la posta :)

Primul colet era de la Konad .Inca de cand am primit prima matrita de la Konad am stiut ca vor urma si altele .Imi doream de foarte mult timp si nu am fost dezamagita !Le ador !De data aceasta am ales M57 .

Cu siguranta voi reveni cu destul de multe NOTD folosind aceasta matrita :)

Iar al doilea colet a fost de la Triodeluxe . De ceva timp tot am urmarit in blogosfera parerile fetelor despre keratina lichida Anian si am simtit nevoia sa o am .Am un par cret si il intind cu placa de vreo 5 ani ,si desi am folosit o placa de intins buna ,parul meu se simte "slabit" ,sa spunem.Sper ca eu si keratina lichida sa avem o relatie buna .Am sa revin cu detalii dupa ce o voi folosi un timp.

Darrr cei de la Triodeluxe au fost foarte draguti si mi-au oferit un produl la alegere pentru testare .Am ales tot un produs pentru par. Este vorba despre bifazicul hidronutritiv ,care arata cam asa :

 Sunt foarte curioasa sa il incerc . Deci dupa cum va dati seama parul meu va beneficia de mult rasfat in aceasta perioada si o sa revenim cu mai multe detalii .
Iar daca v-am plictisit cu vorbaria ,va las si unghiutele mele din aceasta seara .Eram foarte curioasa sa incerc matrita m57 ,si asta a iesit :





Hugs & Kisses!

7 comentarii:

Allesandra spunea...

sa le folosesti cu placere iubita >:D<

Allesandra spunea...

Multumesc ! :*

Allesandra spunea...

eu folosesc oja de la flormar, si sunt foarte multumita

Allesandra spunea...

Supermatte M127 e superba, seamana foarte tare cu China Glaze - Concrete Catwalk. Sa le folosesti cu placere.

Allesandra spunea...

Merci ! :)

Allesandra spunea...

Ce de lucrusoare dragute :)
Sa le folosesti cu placere pe toate :*

Allesandra spunea...

Multumesc !:*

Trimiteți un comentariu