sâmbătă, 13 aprilie 2013

Beauty Things I Suck at - TaG

Hello !!! Vreau sa imi cer scuze ca am postat asa de rar si mai ales ca nu prea am mai postat manichiuri.Nu stiu cum dar in ultima vreme am avut 1001 alte activitati!Dar promit ca ma revansez si va multumesc ca in continuare sunteti alaturi de mine!Si ca sa imi spal din pacate o sa fac si un mic tag,pe care cred ca majoritatea deja l-ati facut :) Vreau sa ii multumesc Ginei ca m-a taguit si sa incepem :






Crema de corp
O da!Cred ca am vazut in jumatate din blogosfera problema asta :)) Mi-e lene sa ma dau cu lotiune de corp si punct!In cel mai bun caz o folosesc o data pe saptamana.Din acest motiv caut sa imi cumpar geluri de dus cat mai hidratante...
Apa
Stiu ca apa ne face sa avem pielea mai hidratata si elastica,dar nu reusesc sa beau mai mult de un pahar pe zi!Foarte rar depasesc limita.Lucrez la problema asta :)

Crema de fata/ochi
Pana de curand foloseam crema de fata cand imi aduceam aminte...In schimb de cand am imbatranit(yep,am 26 de ani) am inceput sa o folosesc zilnic impreuna cu o crema de ochi,de frica sa nu fiu o babuta urata la batranete :)

Make-up
Ooo,de fiecare data cand le urmaresc pe fetele de pe youtube care se pricep la machiaj asa de mult imi doresc ca macar 25% sa pot face si eu.Nu folosesc fond de ten,blush sau bronzer de frica sa nu arat ridicol,asa ca machiajul meu consta in fard de ochi(maxim 2 nuante),tus,rimel si ruj/gloss.

Nails
La acest capitol am o mica problema cu cuticulele.Nu pot sa renunt sa le tai.As vrea sa arate si ele frumos,nechinuite si hidratate,dar nu merge.Am incercat de vreo 2 ori si m-am dat batuta,tot la forfecuta ajung :)

Hairstyles
Iubesc impletiturile,insa parul meu fiind tuns in scari in afara de un spic mic din breton nu prea pot sa imi fac pentru ca mereu imi ies antene si numai a impletitura nu arata :(

Si acum cred ca ma opresc ... Sper ca v-a placut micul meu tag si astept cu drag si raspunsurile voastre :)

De asemenea in cazul in care sunteti interesate,acum cateva zile am facut si un mic blogsale.Il gasiti in link-ul de mai jos : 


Va pup si va doresc un weekend minunat !

4 comentarii:

Carmen O spunea...

si mie mi-a traznit cu impletiturile de ceva vreme !

Gina-Ionela spunea...

Cu placere! :D
Sa stii ca si eu am observat multe probleme comune ale fetelor din blogosfera...e bine totusi ca nu e nimeni perfect! :)))

Gabriela Streche spunea...

A fost foarte circulat acest tag si mi-a placut tare mult sa-l gasesc si aici. Eu m-am indreptat cat de cat cu crema de corp (am ajuns la 5 ori pe saptamana) si am aceeasi problema cu machiajul. Dar lucrez la asta si ma remediez si problema asta. :D

Missrux spunea...

Ce norocoasa esti ca nu trebuie sa folosesti fond de ten :X Beau cam 1 litru de apa pe zi si la vara probabil ca o sa beau si mai mult. Nu beau nimic altceva in afara de apa (foarte rar beau un pahar de suc de portocale) :D De curand am reusit sa-mi fac un program cu aplicarea cremei de ochi si ma bucur tare mult ca nu mai sar peste ea, iar acum incerc sa ma obisnuiesc si cu aplicarea lotiunii de corp :D :*

Trimiteți un comentariu